welkom op de website van Ernst en Cynthia

Eerste Keer Marathon lopen

Na maandenlange training was het op 6 december zover. Samen met Cynthia en Syb ging ik op pad. Ik ging gelijk door naar Spark Atletiek om mijn startbewijs op te halen. Cynthia ging met Syb naar Ma beer toe om haar en de auto op te halen om me aan te moedigen. Daar aangekomen zag ik dat het al lekker druk was met allemaal mensen die kwamen hardlopen, en ook nog mensen die andere mensen kwamen aanmoedigen. Om 11 uur ging de hele marathon van start en dan moedig je natuurlijk iedereen aan die langs komt met klappen. Zo ook de mensen die om 11:15 uur van start gingen voor de halve marathon. Om 11:30 uur mocht ik van start voor de 10 km samen met de mensen van de 5 km. Ondertussen een berichtje gekregen van Cynthia dat ze was gearriveerd samen met Ma beer en met Syb. 11:30 ging ik met een heleboel andere mensen van start, na een halve kilometer op het terrein gelopen hebben gingen we van het terrein af. Maar vlak daarvoor zag ik Cynthia met Syb en Ma beer staan om me aan te moedigen. Het was een hele mooie route door 2 parken heen voornamelijk en veel mensen die mij en anderen aan het aanmoedigen waren. Na iets meer als een uur kwamen we weer terug op het terrein van Spark Atletiek. Laatste rondje over de baan daar en kwam ik over de finish na 1:03:41. Mooie tijd gedaan vond ik over de 10 km, ik had me eigen record (wederom) verbroken. Ik was moe maar trots en voldaan. Op naar de stand om mijn medaille te laten graveren zodat ik nooit meer kan vergeten hoe snel ik die dag was. En ook een mooi iets om te showen aan iedereen!!

Nu door met trainen nu voor de halve marathon met De Halve van De Haar en natuurlijk ook de ¼ marathon van Rotterdam. Daarna flink doortrainen om de hele marathon van Rotterdam en New York te lopen.

p.s. De foto's die je onder dit stukje ziet wisselen zijn ook los te bekijken op de pagina foto's

Groetjes Ernst

Heading

Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Donec sed odio dui.

Heading

Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Donec sed odio dui.

Heading

Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Donec sed odio dui.