welkom op de website van Ernst en Cynthia

1/4 Marathon van Rotterdam

Op vrijdag 8 april ben ik mijn startbewijs gaan ophalen in het WTC gebouw. Daar aangekomen zag ik een hele muur met namen van mannen en vrouwen die meedoen aan de 1/4 marathon van Rotterdam. Ik natuurlijk snel zoeken naar mijn naam en ook vrij snel gevonden. Daar staat mijn naam ertussen dacht ik. Trots dat ik me voelde toen ik dat zag, niet te beschrijven hoeveel dat was. Daarna ben ik doorgelopen om mijn startbewijs op te halen en nu had ik alles om zondag gelijk naar de start te gaan. Zondag 9 april vroeg op gestaan om rond 9:15 aan de blaak te verschijnen zodat ik om 10:00 uur van start kon gaan met de 2de wave. Daar ging het startschot voor de eerste wave. Na een paar minuten mocht wave 2 naar voren schuiven en daar ging ons startschot, en daar ging ik op weg om de 1/4 marathon van Rotterdam uit te gaan lopen. Ik hoopte maar dat het goed zou gaan aangezien ik 2 weken geleden was uitgevallen vanwege mijn linkerknie. Alles gaat goed zover, ik maak het rondje rond de Kralingse plas af en dan kom ik wederom op de Blaak, toen wist ik dat ik er bijna was en dat ik het ging halen. Inwendig riep ik al hoera en was ik al blij. Toen sloeg ik de bocht om de Coolsingel op en toen liep ik niet meer, toen werd ik (figuurlijk) gedragen door alle mensen die daar stonden. En met een hele mooie tijd van 1:08:33 had ik mijn eerste 1/4 marathon van Rotterdam uitgelopen. Vol trots liep ik verder om mijn medaille op te halen en door te lopen naar de schouwburgplein om hem te laten graveren. Daar kwam ik ook mijn vrouw Cynthia tegen die net als ik blij en trots was dat het me gelukt was. Volgende missie voor mij is hard te trainen en oefenen met mijn knie om volgend jaar de hele marathon van Rotterdam te gaan lopen. Op de laatste 2 foto's zie je het mooie hardloopshirt wat ik van Cynthia heb gehad als beloning.

#ikkanhet #opgevenisgeenoptie

Maar eerst is Cynthia aan de beurt om wederom de 4daagse van Nijmegen uit te lopen. Ik weet zeker dat haar dat weer gaat lukken, ik geloof erin. #nualtrots


Groetjes Ernst

Heading

Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Donec sed odio dui.

Heading

Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Donec sed odio dui.

Heading

Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Donec sed odio dui.